Decemberben: Olajcsere mellé AJÁNDÉK 4l Würtemberg téli szélvédőmosó | Téli gumicsere esetén 50% kedvezmény futóműállítás árából

Flottakezelés

Kis- és Közép vállalkozások céges gépjárműveinek teljeskörű szervizelése.

Teljeskörű szervizelés

Szervizelési szolgáltatásunk minden területet lefed, legyen szó az autóvillámosságon át a karosszéria javításig.

Műszaki vizsgáztatás

Szervizünkben felkészítjük a flotta teljes gépjármű állományát hatósági műszaki vizsgára és le is vizsgáztatjuk!

Autóvillamosság

Általános autóvillamosság, az autóelektronikák bevizsgálása és teljes körű elektronikai javításokkal szolgáljuk ki partnereinket.

Klíma javítás

Ózonos tisztítás, klíma gáz töltés vagy teljes klímarendszer javítását és beszerelését vállaljuk szerződött flottapartnereink számára.

Az autó flotta szervizelése komplex feladat, mely magában foglalja a járművek rendszeres karbantartását és javítását. Célunk, hogy a flotta minden tagja optimális állapotban legyen, biztosítva ezzel a hatékony és zavartalan működést. A szervizelés során szakértő csapatunk részletes ellenőrzést végez, figyelembe véve az egyes járművek egyedi igényeit. Rugalmas ütemterveink lehetővé teszik a flotta számára szükséges karbantartásokat, minimalizálva az esetleges leállásokat és problémákat. Kiemelkedő minőségű alkatrészek és precíz munkavégzés révén biztosítjuk a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot, így optimalizálva a flotta teljesítményét és költséghatékonyságát. Összességében célunk, hogy partnereink flottája mindig a legjobb állapotban legyen, így biztosítva a hatékony és zökkenőmentes működést a mindennapi üzleti tevékenység során.

Szeretnél egy megbízható állandó partnert flottád kezelésére?

Állunk rendelkezésedre!

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy töltsd ki az űrlapot és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot! Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Email címünk

kundkautoszerelo@gmail.com

Telefonszámunk

+36 30 934 9123

Nyitvatartásunk

H-P: 8:00-17:00 Szo: 8:00-12:00

Címünk

2330, Dunaharaszti, Fő út 19.