Decemberben: Olajcsere mellé AJÁNDÉK 4l Würtemberg téli szélvédőmosó | Téli gumicsere esetén 50% kedvezmény futóműállítás árából

Autójavítás / Első,- és hátsó futóművizsgálat, beállítás

Hazánk útviszonyai miatt a futóművek rendszeresen elállítódnak, esetleg sérülnek. Érdemes futásteljesítménytől függően évente 2 alkalommal téli-nyári gumiabroncs váltásnál ellenőriztetni. Vegye igénybe akciónkat, melynek keretének 4 gumi cseréjét  kedvezőbb áron szolgáltatjuk , sőt ha beállítást nem igényel csak a gumicserét kell kifizetnie. Az ár személygépkocsi 17″ alatti lemez felnire vonatkozik.

Ellenőrizzük a gömbcsuklókat, gömbfejeket, szilenteket . A munkafolyamat elvégzése után tájékoztatást adunk, hogy a futóművön milyen alkatrészek szorulnak cserére, illetve javításra.

Autószerelő szervizünkben modern futómű állító műszerrel rendelkezünk. A tökéletes úttartást a naprakész adatbázisunk segítségével hozzuk ki az autókból. Elismertégünket igazolja, hogy a környék autószerelő műhelyei és autóversenyzői is hozzánk járnak. Legyen szó akár  veterán- , akár versenyautóról, egyedi elképzelésről ( mm-ban és fokban is állítunk).

Biztos kezekben szeretnéd tudni meghibásodott gépjárműved? állunk rendelkezésedre

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy töltsd ki az űrlapot és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot! Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Email címünk

kundkautoszerelo@gmail.com

Telefonszámunk

+36 30 934 9123

Nyitvatartásunk

H-P: 8:00-17:00 Szo: 8:00-12:00

Címünk

2330, Dunaharaszti, Fő út 19.Hol találsz minket?

BEJELENTKEZÉS