Decemberben: Olajcsere mellé AJÁNDÉK 4l Würtemberg téli szélvédőmosó | Téli gumicsere esetén 50% kedvezmény futóműállítás árából

MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS

A Kaltenecker szervizben felkészítjük gépjárművét hatósági műszaki vizsgára és le is vizsgáztatjuk!

Minden gépjárműnek két évente műszaki vizsgálaton kell átesnie. Az esedékes műszaki vizsgára az autó teljes körű átvizsgálása szükséges, hogy semmilyen műszaki hiba ne akadályozza a biztonságos közlekedést. Nálunk a legfőbb szempont, hogy a levizsgáztatott járművek a következő vizsga időpontig teljesen megfeleljenek minden műszaki követelménynek. Ha bármilyen hibát észlelünk, szakszerűen kijavítjuk. Az általunk biztosított technológiának köszönhetően biztonságosan utazhat Ön és kedves családja. 

Műszaki vizsga előtt az autón érdemes megvizsgálni a szélvédőt, a fény- és hangjelző berendezéseket, az esetleges Xenon izzók állapotát. Érdemes tesztelnünk a fékek, a lengéscsillapító, a futómű és a kipufogórendszer helyes működését. Ezután át kell nézni az autó felületén található horpadások súlyosságát, gondoskodni kell azok javításáról. A gumiabroncsok állapota is meghatározó, és a biztonsági övek állapotát se felejtsük ki a sorból. Miután mindent átvizsgáltunk, ellenőrizzük a szükséges pótkészülékek meglétét, mint például a pót féklámpa.

Általában az ügyfelek körében a két legfontosabb kérdés az ár és az idő. A Kaltenecker szervizben, mi mindkét szempontot figyelembe vesszük és Önnek a legoptimálisabb megoldásokat keressük!

Ha Ön behozza Dunaharaszti autószerelő szervizünkbe gépkocsiját, mi átvizsgáljuk és adunk egy tételes javítási ajánlatot a műszaki vizsgára történő felkészítésre. Amennyiben Ön elfogadja, autószerelő kollégáink megfelelően felkészítik az autót a műszaki vizsgára és levizsgáztatjuk a gépkocsit. Ön készen kapja vissza az autóját, érvényes műszaki vizsgával.

 A gépjárművek műszaki vizsgáztatásáról szóló törvény meghatározza, hogy az újonnan forgalomba kerülő autók műszaki vizsgája 4 évig érvényes. Ezután 2 évente meg kell újítanunk a műszaki vizsgát, hogy a gépjármű törvényesen is forgalomban közlekedhessen.

Biztos kezekben szeretnéd tudni meghibásodott gépjárműved? állunk rendelkezésedre

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy töltsd ki az űrlapot és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot! Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Email címünk

kundkautoszerelo@gmail.com

Telefonszámunk

+36 30 934 9123

Nyitvatartásunk

H-P: 8:00-17:00 Szo: 8:00-12:00

Címünk

2330, Dunaharaszti, Fő út 19.Hol találsz minket?

BEJELENTKEZÉS